Kućna hemija

tas-all-in-house-wc-super-gel-1

TAŠ WC SUPER GEL

sredstvo za čišćenje wc školjki 750 ml
Čisti temeljno, uklanja kamenac, ne oštećuje glazuru wc šolje. Efikasno sredstvo za dezinfekciju i uklanjanje neprijatnih mirisa sa wc šolja. Ima osvežavajući miris bora i stvara bogatu penu. Prednost gel forme je što se zadržava na zidovima wc šolje za razliku od sredstava koja su tečnija pa je stoga i dejstvo delotvornije.
tas-all-in-house-krem-abraziv-1

TAŠ KREM ABRAZIV

tečno sredstvo za ribanje 500 ml
Na bazi aktivnih materija i finog abrazivnog sredstva. Čisti temeljno bez ogrebotina posuđe, sudopere, štednjake, keramičke pločice, kade, umivaonike i sva zaprljanja na emajliranim, staklenim, metalnim i drugim površinama. Gust je, ima prijatan miris note limuna, ne iritira kožu i ne grebe posuđe od rosfraja i sl. Odlično slivanje, ribanje, ostavlja sjaj.tas-all-in-house-gel-univerzal-1

TAŠ GEL UNIVERZAL

univerzalno sredstvo za čišćenje 750 ml
Gusto sredstvo za čišćenje u domaćinstvu. Čisti temeljno i daje visok sjaj. Uklanja kamenac, masnoću i ostala zaprljanja sa sanitarija, predmeta od nerđajućeg čelika, staklenih, plastičnih i drugih površina. Nota limuna, zelena boja.
tas-all-in-house-pena-univerzal-1

TAŠ PENA UNIVERZAL

univerzalno sredstvo za čišćenje u domaćinstvu 750ml (sa raspršivačem)
Pena za čišćenje u domaćinstvu. Čisti temeljno i daje visok sjaj. Uklanja kamenac, masnoću i ostala zaprljanja sa sanitarija, predmeta od nerđajućeg čelika, staklenih, plastičnih i drugih površina. Miris – nota limuna. Privlačne zelene boje.tas-all-in-house-za-tepih-i-mebl-1

TAŠ ZA TEPIH I MEBL

sredstvo za ručno čišćenje tepiha i mebl štofova 750ml (sa raspršivačem)
Čisti temeljno, odstranjuje mrlje i usporava zaprljanje. Efikasno čisti tekstilne podove, tepihe, mebl štofove i druge tekstilne obloge. Ima osvežavajući miris. Laka upotreba: naprskati sredstvo i ostaviti da pena deluje dubinski. Kod jačeg zaprljanja utrljati penu sunđerom. Sačekati da se površina osuši, zatim usisati.
tas-all-in-house-extra-sjaj-1

TAŠ EXTRA SJAJ

sredstvo za pranje staklenih površina 750ml (sa raspršivačem)
Čisti temeljno i daje visok sjaj. Efikasno čisti bez ispiranja stakla, ogledala, TV ekrane vetrobrane, plastične i druge površine. Ima prijatan cvetno-voćni miris. IMA UGRAĐENU SIROVINU ZA ANTISTATIČKI EFEKAT. 
axal
bohor
every-day
max-citrus
palmira
pega
tas-all-in-house
tas
tri-zelje